Focaccia met brie en appel!

Focaccia, een heerlijk broodje wat vaak gewoon ‘kaal’ bij een ander gerecht wordt geserveerd of als snack. Maar waarom kaal als het broodje belegd nog lekkerder is? Wij delen een simpel recept boot een focaccia met brie en appel!

De ingrediënten zijn gebaseerd op 2 personen.

Bereidingstijd: c.a. 15 minuten

 

Benodigdheden

  • 1 rocaccia
  • brie
  • halve appel
  • 2 tl honing
  • snufje peper

 

Bereidingswijze

Allereerst verwarm de oven voor. Voor de focaccia moet de oven op 180 graden, mar controleer voor de zekerheid even wat er op de verpakking van jouw focaccia staat. Schil ondertussen een appel en verwijder het klokhuis. Snijd de helft van de appel in plakjes en eet de rest lekker op. Snijd ook een stukje brie in plakjes en verdeel de appel en brie om-en-om over het broodje. Snufje peper eroverheen en een beetje honing en dan kan de focaccia voor 10 minuten in de oven. Haal de focaccia na 10 minuten uit de oven en genieten maar!

bron: lekkerensimpel.nl

Deel op Facebook Verstuur per mail