Over de Arnhemse Markten

Iedere woensdag, vrijdag en zaterdag bent u in Arnhem op de juiste plek voor de leukste markt. Iedere week weer staan de marktondernemers met passie voor u klaar en helpen u graag aan de meest verse, handige en kwalitatief goede producten. Alleen op de markt kunt u terecht voor het beste advies over de producten.

Woensdagmarkt Malburgen Arnhem

Iedere woensdag van 07:30 tot 13:00 uur is er markt in Malburgen. Op de markt staan ongeveer 50 kramen met een divers aanbod aan producten. Op deze grote markt op de Drieslag, kan u terecht voor de lekkerste verse producten, zoals aardappelen, vis, kaas, vlees, groente en fruit. Naast verse producten vindt u hier ook sieraden, kleding, schoenen, huishoudelijke artikelen en nog veel meer producten van goede kwaliteit en voor de scherpste prijzen.

Vrijdag- en zaterdagmarkt Kerkplein Arnhem (centrum)

Iedere vrijdag en zaterdag vindt er op het Kerkplein in het centrum van Arnhem een grote markt plaats. Op vrijdag is de markt aanwezig van 07:30 tot 13:00 uur en bestaat de markt uit ongeveer 60 kramen. Ook hier is een groot aanbod aan producten en verschillende etenswaren. Op zaterdag wordt hier een gezellige markt gehouden met bijna 50 kramen. De markt op zaterdag duurt van 09:00 tot 17:00 uur, waardoor u de hele dag kan genieten van de Arnhemse gezelligheid midden in het centrum.

Zaterdagmarkt Geitenkamp Arnhem

Naast de grote markt in het centrum, is er ook iedere zaterdag een kleine markt op het marktplein van de Geitenkamp. Hier zijn ongeveer 10 kramen aanwezig. Een knusse markt met een ruim aanbod. Deze markt is van 08:00 tot 17:00 uur.

Website en nieuwsbrief van de Arnhemse Markten

Op onze website vindt u de leukste marktaanbiedingen. Deze worden iedere week door de marktondernemers geplaatst. Daarnaast vindt u hier informatie over de ondernemers, recepten en algemeen nieuws. Wanneer u geen aanbieding wilt missen, kan u zich natuurlijk inschrijven voor de nieuwsbrief.

U ontvangt dan de laatste aanbiedingen iedere week in uw mailbox. De nieuwsbrief ontvangt u ruim op tijd voor de markt, zodat u geen aanbieding mis loopt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief via het onderstaande formulier.

Volg ons ook op Facebook!