Vishandel Heinen en Koelewijn B.V.

HeinenKoelewijn-Horeca-specialist ‘Vis’ is ons met de paplepel ingegoten

En daar zijn wij als Heinen & Koelewijn trots op. Al vijf generaties lang zijn wij dag in, dag uit bezig met de inkoop, verwerking en verkoop van topkwaliteit vis. Dagelijks vers van de afslag, door onszelf voor u geselecteerd en verwerkt. De beste vis, 6 dagen per week aan u geleverd.

Wij staan voor kwaliteit en dat is niet onopgemerkt gebleven, wij zijn benoemd tot ‘Visspecialist van het jaar 2015-2016’. Een prachtig compliment om te laten zien waar wij voor staan: ‘topkwaliteit & service’.

Onze vis komt letterlijk uit alle uithoeken van de wereld. Dankzij de centrale ligging van ons bedrijf in vissersdorp Spakenburg staan wij op elk moment van de dag in contact met meerdere visafslagen en betrouwbare leveranciers. Maar wij bereiden ook producten zelf. Bekend staan onze eigen gerookte zalmfilet en Bretonse vissoep.

Wij denken graag met u als horecaspecialist mee en staan open voor suggesties en samenwerkingen. Uw succes is ons succes. Wij begrijpen dat u flexibiliteit nodig heeft en een eenvoudig bestelproces. Wij staan daarom van maandag t/m zaterdag voor u klaar, zowel via ons online bestelsysteem als telefonisch en per mail.

Contactgegevens

Heinen & Koelewijn BV
Ansjovisweg 34
3751 BL Spakenburg
Tel.033 – 2544677
Fax.033 – 2985191
www.vishandel.nl
info@vishandel.nl

Facebook: https://www.facebook.com/HeinenKoelewijn
Twitter: https://twitter.com/HeinenKoelewijn

 

Een indruk van Heinen & Koelewijn op de Arnhemse Markten:

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen