Vergeer-Moutsanas Ambulante Handel

Welkom bij Vergeer-Moutsanas Ambulante Handel.

Circa 17 jaar geleden ben ik begonnen met ondernemen. Ik begon met het verkopen van videobanden en dvd’s op rommelmarkten en braderieën en inmiddels sta ik met hele andere artikelen op de markt. Ik verkoop nu namelijk naadloos ondergoed (waaronder boxers en abra’s), t-shirts, hoodies en mokken (met ruim 200 verschillende afbeeldingen!) van The Mountain met dierenafbeeldingen.

Ons ondergoed is zeer comfortabel en van een zeer goede kwaliteit. Mijn t-shirts zijn zeer bijzonder, ze hebben leuke opvallende en mooie afbeeldingen en komen ook nog eens uit Amerika. Ze zijn van 100% katoen en de afbeeldingen zijn gemaakt van zeefdruk waardoor ze altijd mooi blijven. Er is een ruime keuze uit 500 afbeeldingen voor zowel volwassenen als kinderen. En als het niet beter kon. De maten gaan tot 5XL! Kom gauw langs om de catalogus te bekijken om ze vervolgens te bestellen. Er is keuze genoeg!

Naast Arnhem ben ik op woensdag te vinden in Nijmegen (Hatert), vrijdag in Zevenaar en op zondag op diverse braderieën en jaarmarkten door heel Nederland. Je kunt me dus overal tegenkomen!

Hopelijk tot ziens op een van de markten!

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen