Soet n Sout

Soet n Sout indosweets en meer . . . is een jonge onderneming (juli’20) en verkoopt homemade traditionele Indonesische cakejes, andere zoetigheden en wat hartige lekkernijen vanuit een bedrijfje aan huis en staat elke zaterdag op de markt in Arnhem centrum. Naast de indosweets bereid ik ook elke dinsdag en woensdag  een ander weekmenu, een Indonesische maaltijd. Zie voor meer info www.soetnsout.nl en mijn social media Instagram en Facebook.

De reden waarom ik met Soet n Sout begon? Door Corona kon ik niet meer bij het geweldige café van vrienden (First Eet) blijven, waar ik net 2 maandjes werkte. Balen natuurlijk, maar het was niet anders. Dus wat nu? Ik wilde al een jaar of 10 iets doen met mijn passie. Ik bak en kook al ruim 25 jaar. Ga ik het doen of ga ik voor altijd mijn mond hierover houden? Et voila, ik ben er voor gegaan! Mijn motto: go with the flow. Ik zie wel hoe ’t loopt.

Ik begon in augustus met de maaltijden en vanaf afgelopen 3 oktober sta ik op de leukste markt van Arnhem. En met trots kan ik zeggen dat ik al echt een leuke groep van Soet n Sout liefhebbers heb!

De vraag wat mij uniek maakt… ik denk dat veel mensen wel bekend zijn met de hartige Indonesische snack zoals loempia’s, pasteitjes, bapao etc. Bij Indonesische zoetigheden blijft men min of meer hangen bij de spekkoek. En nu generaliseer ik even, want er zijn genoeg mensen die meer weet hebben van de diverse indosweets dan alleen de spekkoek. Dat was mijn 1ste marktdag wel gebleken. Ik was namelijk omstreeks 15u al grotendeels uitverkocht. Ik denk dat dat mij uniek maakt. Dat ik een andere kant van de veelzijdige Indonesische keuken laat zien.

Ik maak, uitgezonderd de spekkoek, alles zelf en bereid het heel kort van te voren, zodat je de beste smaakbeleving hebt. Dat betekent de vrijdag ervoor nachtdienst, maar dat heb ik er graag voor over ☺️

Ik hoop je snel bij Soet n Sout te zien op de zaterdagmarkt in Arnhem centrum!

 

 

Een indruk van onze plek in Arnhem:

 

 

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen