Pol AGF

Met Pol AGF staan wij onafgebroken iedere zaterdag op de markt. Dit al vanaf mijn 9e, dus inmiddels al 39 jaar lang. Op alle andere Arnhemse markten staan we ook al zo’n 30 jaar.

Wij leveren goede producten voor een betaalbare prijs. Onze sterke punten zijn dat we de lekkerste aardbeien, mango’s en kersen verkopen met in de winter veel heerlijke citrusvruchten.

Wij hebben ontzettend veel klanten, die ik iedere week een gratis reclamefolder via de mail verstuur, erg milieuvriendelijk dus. Dit is iets waar wij erg op proberen te letten.

Ik ben zelf al erg vroeg begonnen op de markt. Ik hielp al op jonge leeftijd mijn oom die op de markt stond. Zo ben ik er eigenlijk langzaam ingegroeid en heb ik de onderneming kunnen overnemen. Op dit moment doe ik dit samen met mijn vrouw, zoon en nog ongeveer 8 medewerkers. Een fantastisch team.

Wij zijn op verschillende markten te vinden:

Dinsdag Elderveld & Doetichem
Woensdag Arnhem zuid & Dieren
Donderdag Oosterbeek & ’s Heerenberg
Vrijdags Arnhem centrum, Rijkerswoerd & Dinxperlo
Zaterdag Arnhem centrum & Geitenkamp

Wij sturen onze klanten iedere week onze acties en aanbiedingen. Als dank hiervoor krijgen zij bij aankoop van €10,00 iets gratis in de vorm van fruit of een ander product. Daarnaast geven wij ze aan het eind van het jaar een mooi kerstpakket. Wanneer u bij ons langs komt, vraag hier dan gerust naar.

Wij zien u graag op de markt in Arnhem!

 

 

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen