Leijser Groente & Fruit

Leijser kent u als de groente- en fruitspecialist op de markt in Arnhem en Huissen. U kunt bij ons altijd rekenen op een zeer uitgebreid assortiment. Van Hollandse seizoensgroenten tot exotisch fruit en verse kruiden. Altijd vers en met zorg voor u geselecteerd. Maar we doen nog veel meer!

Vitaminen aan huis

In de zomer is het altijd druk op de markt, maar ook in de herfst en winter staan wij voor u klaar! Hoe koud of guur het ook is, wij staan in alle vroegte achter de kraam. Heeft u geen zin om door de regen te gaan of heeft u drukke werkdagen? Dan komen wij naar u toe! onder de naam Leijserbezorgt.nl brengen wij uw groente en fruit gratis bij u thuis.

Arbeidsvitaminen

Grote en kleine organisaties kunnen bij ons terecht voor bedrijfsfruit. Al vanaf €25,- per week bezorgen wij een assortiment verse groente en fruit op de werkvloer. Appels op de balie, sla en komkommer bij de lunch of iedereen zijn eigen fruitschaal? Vers fruit help mee aan een gezonde werksfeer.

Vitaminen cadeau

Wat geef je iemand die alles al heeft? Een goede gezondheid! Of in ieder geval hulp daarbij. Denk daarom eens aan een Leijser-cadeaubon: een origineel en fruitig gebaar. Of wat dacht u van en lekkere fruitmand of een gezond kerstpakket? Wij verzorgen en bezorgen al uw fruitige (relatie)geschenken.

 

Leijser Fruit

Website: http://www.leijserbezorgt.nl/Contactgegevens

Instagram: https://www.instagram.com/leijserfruit/

Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pg/Leijser-Fruit-376061475737203

 

Een indruk van Leijser Fruit op de Arnhemse markten:

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen