Kaashandel Jaco van der Stok

Bij Kaashandel Jaco van der Stok bent u aan het juiste adres voor de lekkerste, binnenlandse en buitenlandse kazen en andere kaasproducten. Ook verse eieren zijn bij ons te koop.

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Jaco van der Stok, 39 jaar oud en sta iedere zaterdag op de markt in Arnhem centrum met binnen en buitenlandse kaas. Ik kom uit een echte kaasfamilie, mijn opa en oma maakte vanaf 1924 al kaas op de kaasboerderij en jaren later namen mijn oom’s en vader dat stokje over. Mijn vader is later op de markt gaan werken en opende zijn eerste kaaswinkel in Montfoort waar ik ook woonachtig ben met mijn vrouw en 2 kinderen. Toen ik een jaar of tien was ging ik in de vakanties met mijn vader mee naar de markt om stukjes brie te snijden en eieren in te pakken. Vanaf mijn 15e runde ik de kaaswinkel op zaterdag.

Na de kennis en ervaring die ik vanuit huis heb opgedaan kreeg ik in 2002 de kans om mijn eerste eigen plek op een markt in te nemen. Dit was Arnhem waar ik nog steeds iedere zaterdag met plezier op de markt sta. Ik heb me aangesloten bij de vereniging “Daalder kaas”, omdat deze vereniging zich onderscheidt door het verkopen van topkwaliteit kaas. De smaak moet in orde zijn, daar doen wij geen concessies aan. Daarom verkopen wij kazen onder speciale receptuur en worden alle kazen traditioneel gerijpt. Met onze vakkennis kunnen we de klant van persoonlijk advies voorzien en dat alles tegen een eerlijke prijs.

Inmiddels weten veel liefhebbers van kaas “vers van het mes” de weg te vinden naar Daalder kaas en ik hoop nog jaren met veel plezier op de markt in Arnhem werkzaam te zijn en samen met u en de kooplieden er een fantastische markt van te maken.

Jaco van der Stok

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen