Raviolini, verse pasta

Bij Raviolini kun je terecht voor super verse Italiaanse pasta’s, zoals ravioli en tagliatelle (ook van biologisch speltmeel), ambachtelijke ready-to-eat schotels zoals lasagne Bolognese en diverse vegetarische ovenschotels en pesto’s. We hebben Italiaanse delicatessen, zoals extravergine olijfolies, balsamico’s en Siciliaanse koffiekoekjes. Verder bliktomaten, pasta-en pizzabloem of risotto van Italiaanse topmerken en de droge worst van Brandt en Levie.

Waar maakt Raviolini zo uniek?
Raviolini is in de wijde regio Arnhem/Nijmegen de enige marktkraam (of winkel) die verse, zelf gemaakte pasta van echt Italiaans bloem aanbiedt. De smaken en kwaliteit staan op culinair niveau. Met Raviolini zet je dan ook snel en eenvoudig een verse topmaaltijd op tafel.

José: “Elke week maken we twee soorten verse ravioli (in de vriezer hebben we altijd nog 6 andere smaken bij ons) en diverse ongevulde pasta’s. We combineren hoogwaardig Italiaans bloem zoveel mogelijk met lokale versproducten. In het voorjaar hebben we bijvoorbeeld ravioli met daslook en met kerst ravioli met eend/pancetta. Eigen smaakcombinaties (bijvoorbeeld voor restaurants of catering) zijn ook mogelijk.”

Raviolini staat al vijf jaar op de markt in Arnhem en is verder ook te vinden op streek- en themamarkten in Amsterdam, Nijmegen en Utrecht.

Eigenaresse José heeft het bedrijf Raviolini opgericht. Samen met haar man zijn ze begonnen met de zaterdagmarkten in Nijmegen (Hans) en Arnhem (José). Eind 2017 besloot Hans zijn hart te volgen en terug te keren naar zijn oude bedrijf.

José: ” ik ben dol op de Italiaanse en Franse keuken. Ik kan met dit bedrijf mijn liefde voor lekker eten en ondernemerschap prima combineren. Ik vind het fantastisch om de versproducten die ik zelf maak direct aan de klanten te verkopen en ze te adviseren over lekker en goed eten. De feedback die ik krijg stimuleert mij enorm.”

Voor meer informatie over Raviolini kan je terecht op haar Facebookpagina:
www.facebook.com/raviolini