Heeren van Nederasselt

Welkom bij,

Heeren van Nederasselt helpende handen en groene vingers.

Wij staan op de vrijdagmarkt in Arnhem, met kamer en tuinplanten, en ook een groot assortiment kruiden, groenteplanten en zaden. Ons markt assortiment wisselt wekelijks, dus elke week weer andere planten.

Voor deskundig advies, als het gaat over planten, tuinbeplanting, onderhoud van bomen en tuininrichting, bent u bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers verzorgen en onderhouden tuinen terrassen zowel bij u thuis als op de zaak.

Op onze kwekerij- plantencentrum, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment heesters, rododendrons, rozen, klimplanten, coniferen, haagplanten, vruchtbomen en vaste planten. Doordat wij al deze planten in ons assortiment hebben bestaat de mogelijkheid om deze op de markt in Arnhem te leveren. Indien wij een planten soort niet in ons assortiment hebben kunnen wij deze bestellen.

Heeren van Nederasselt in de samenleving:

Heeren van Nederasselt is in 2013 een samenwerking aangegaan met RIBW Nijmegen Rivierenland en GGZ oost Brabant. In onze kwekerij en plantencentrum bieden wij een werkproject. Deelnemers aan deze arbeidsmatige activiteit werken in een beschutte omgeving aan hun persoonlijke leerdoelen.

Dit project onderscheidt zich met name door de afwisselende werkzaamheden en de mogelijkheid om binnen een echt bedrijf aan het werk te zijn. De vakkrachten van Heeren van Nederasselt en begeleiders van de RIBW ondersteunen de deelnemers.

Heeren van Nederasselt biedt ook werkervaringsplaatsen aan andere zorginstellingen. Deelnemers werken samen en bij de keuze van werkzaamheden wordt gekeken naar de mogelijkheden en rekening gehouden met beperkingen.

 

Heeren van Nederasselt

U bent ook van harte welkom op onze kwekerij plantencentrum in Nederasselt.

De kwekerij is geopend van:

Maandag t/m vrijdag van 8.30-19.00 uur.
Zaterdag van 8.30-17.00 uur.

 

Een impressie van ons aanbod op de markt in Arnhem

Er zijn deze week helaas (nog) geen aanbiedingen