Geplaatst op: 11 juni 2019

Uitreiking van de moederdagactie

Onder het genot van een kop koffie en vergezeld van haar moeder en broer is de Moederdag actie prijs – overnachting met ontbijt voor 2 personen op een heus kasteel – overhandigd.

Lot Steemers (student) was op zaterdag 11 mei samen met haar moeder (vaste klant van de Arnhemse Markten) gezellig op de markt hun boodschappen aan het doen. Bij hun vaste vishandelaar Heinen & Koelewijn hadden ze hun kaartjes ingeleverd, alwaar een van de enthousiaste medewerker haar met een blij gezicht vertelde dat zij weleens de mooie prijs zou kunnen gaan winnen. Het lot bepaalde dat Lot 1 van de 3 winnaars was en het toeval wilde dat Tijmen Koelewijn, van de vishandel Heinen & Koelewijn, haar de cheque kwam uitreiken.

Tijmen is bestuurslid van de Stichting Arnhemse Markten en o.a. belast met de acties die op de markten plaatsvinden. Lot heeft nog nooit wat gewonnen en ontving deze prijs dan ook in dankbaarheid. Ze zal de overnachting samen met haar vriend gaan beleven en daarna ons nog laten weten hoe ze dit ervaren heeft.

Wij wensen Lot vanaf deze plaats samen met haar vriend nog een mooie overnachting toe.

Deel op Facebook Verstuur per mail