Geplaatst op: 9 december 2022

Nieuw op de Markt: Het Zuivelbos

We zijn erg trots en blij dat we een nieuwe marktondernemer op de markt hebben welke een ware aanvulling is op het bestaande aanbod op de markt. Op de vrijdagmarkt in Arnhem hebben we namelijk een marktondernemer die zuivel aanbiedt op de markt. Het komt rechtstreeks van de boerderij! Verser dan vers! Het is een belangrijke reden om naar de markt te komen. Nu kun je dus ook voor een heerlijk glas melk naar de markt komen.

Het bedrijf “Het Zuivelbos” staat vier dagen per week op verschillende markten (en nu dus ook in Arnhem). Ze produceren melk op hun eigen melkveebedrijf en maken hier melk, karnemelk, yoghurt en volop ander lekkers. Ze willen de keten van producent tot de klant korter maken. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit waarborgen en het voor een eerlijke prijs aanbieden. Het is een uniek concept wat gebaseerd is op liefde voor de koeien en liefde voor het product. De klanten en bezoekers op de markt proeven die liefde natuurlijk ook!

Voor de kenners: De melk is volle gepasteuriseerde melk. Het eiwit percentage en het vet percentage zijn afhankelijk van het seizoen. De melk is gepasteuriseerd en niet gehomogeniseerd. Het zorgt ervoor at alle voedingswaarden in de melk blijven en zorgen voor een heerlijk roomlaagje er boven op!

Door samenwerkingen met andere bedrijven bieden ze ook honing aan, buffelmelk en geitenmelk. Kortom: Volop keuze in Zuivelproducten!

 

 

Deel op Facebook Verstuur per mail