Geplaatst op: 8 november 2019

Kleur een kleurplaat voor de Sint!

Zaterdag 16 november is de Sint weer in het land en komt hij gezellig naar Arnhem. Natuurlijk komt hij ook naar de markt en zal er een meet en greet zijn met de Sint & Pieten. Voor iedereen is er wat lekkers te krijgen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over het bezoek van de Sint.

Kleur je alvast een mooie kleurplaat voor de Sint? Vanaf volgende week zijn de kleurplaten te verkrijgen op de markt. De ondernemers zullen ze uitdelen en natuurlijk mag je er ook naar vragen! Daarnaast kan je de kleurplaat ook hier downloaden en printen, zodat je vast aan de slag kan. Door mee te doen maak je kans op één van de drie marktprijzen! 

De kleurplaten kunnen woensdag 20, vrijdag 22 en zaterdag 23 november ingeleverd worden op de markt. Op woensdag mag dit bij Vishandel Wouter Koelewijn. Op vrijdag bij Vishandel Heinen & Koelwijn of Kaashandel Van der Stok. Zaterdag kan dit weer bij Vishandel Heinen & Koelewijn.

Woensdag 27 november zullen wij de winnaars bekend maken op de website en social media. Daarnaast zullen we ook persoonlijk contact met je opnemen. Zaterdag 30 november is dan de uitreiking op de markt. Nadere informatie hierover volgt tegen die tijd. Wij wensen jullie in ieder geval alvast heel veel kleurplezier en zien je graag op de markt!

Klik hier om je kleurplaat te downloaden! 

Deel op Facebook Verstuur per mail