Geplaatst op: 6 mei 2022

“jong van geest en buitengewoon fit”

 

“jong van geest en buitengewoon fit”

Al zo’n 46 jaar staat Bärbel Pol op de markt. In 1976 is ze begonnen in het familiebedrijf die dinsdags in Eerbeek en zaterdags in Ede met groente & fruit stonden. Vanaf 1992 is Bärbel op de zaterdag in Doesburg komen te staan, omdat haar zoon Michel tot het familiebedrijf was toegetreden. Het bedrijf breide zich toen verder uit naar meerdere plekken in Gelderland. In 2014 liep de markt in Doesburg niet goed meer en op de markt(en) in Arnhem kampten men met een personeelstekort. De markt in Doesburg werd opgezegd en de focus kwam op Arnhem te liggen. De inmiddels oma geworden Bärbel werd het vaste gezicht op de markten in het centrum van Arnhem, maar ook op de woensdagmarkt op De Drieslag. Op Arnhem Zuid staat ze inmiddels bij haar kleinzoon Jeffrey (3e generatie) die inmiddels ook tot het familiebedrijf is toegetreden.

En misschien is dat wel het geheim van oma Bärbel om nog zo fit en gezond te zijn op haar 81e leeftijd. Ze staat nog wekelijks in de openlucht op de Arnhemse markten, gezellig onder de mensen het gezonde fruit en groente te verkopen.

Reden temeer om haar vandaag eens in het zonnetje te zetten, wij feliciteren ‘oma Bärbel’ van harte met haar 81e verjaardag en wensen haar dan ook nog vele gezonde jaren toe.

Deel op Facebook Verstuur per mail