Kaasfondue

Geldig op Wk 44 + Wk 45 + Wk 46 + Wk 50 + Wk 51 + Wk 52 Markten: Malburgen (Woensdag 07:30 - 13:00 uur), Centrum (Vrijdag 07:30 - 13:00 uur), Centrum (Zaterdag 09:00 - 17:00 uur) vanaf 0.98 per 100 gram Kaashandel van der Stok Kaashandel van der Stok

Omschrijving

Kaasfondue, heerlijk als maaltijd of als mooie toevoeging aan een diner. Je hebt veel verschillende varianten van de kaasfondue. Je kunt hem dus helemaal naar eigen smaak maken. De bekendste variant is de kaasfondue gemaakt van Emmentaler en Gruyere. Emmentaler is heerlijk zacht, romig en een beetje nootachtig van smaak, en Gruyere, die heeft dan weer een krachtige,kruidige smaak. Die twee combineren en u heeft een heerlijke kaasfondue. Houd u van een wat sterkere kaasfondue? Gebruik dan alleen Gruyere. Wilt u juist een zachte fondue? Dan gebruikt u alleen de Emmentaler. U kunt natuurlijk ook voor de Hollandse variant kiezen. Deze maakt u van de lekkere zachte Hollandse Maasdammer gatenkaas en de pikant belegen Noord-Hollandse kaas. Zoals u leest: keus genoeg! Er zijn natuurlijk nog meer varianten.Als u meer wilt weten vraagt u er dan naar aan onze kraam!

Heeft u geen zin om zelf te raspen? Laat het ons op tijd weten en wij raspen het vers voor u en nemen het mee naar de markt! U kunt ons bellen, mailen of laat een berichtje achter op facebook!!

Kijk eens voor lekkere recepten voor kaasfondue op: www.kaas.nl. Tik bij de zoekopdracht in: kaasfondue.

Dit weekend: Emmentaler 100 gram €0,98, Gruyere (8 mnd gerijpt) 100 gram €1,85

Graag tot ziens op de markt!