Sinds laatste markt 1x bekeken
Omschrijving
Brandt & Levie, de lekkerste ambachtelijke Italiaanse worstmaker uit Amsterdam, heeft nu ook biologische worstjes. Eigenlijk waren de Amsterdammers al biologisch omdat zij het hoeden en voeden van de varkens zeer nauwgezet controleerden, maar nu mogen ze zich officieel biologisch noemen. En dus presenteren wij vanaf deze week de bijzonder lekkere gedroogde biologische worstjes op de zaterdagmarkt in Arnhem. In de bekende smaken als venkelzaad, knoflook of bijvoorbeeld lavendel.
Aan verse pasta nemen we deze week natuurlijk de ravioli paddenstoel truffel en pompoen-geitenkaas mee. Onze ongevulde pasta is deze week de tagliatelle. En verder lasagne Bolognese die je even 25 minuten in de oven zet en klaar. Snel, makkelijk en vers. Verder nog veel meer soorten ravioli in de vriezer, 5 minuutjes koken, salie boter erbij en klaar. Recepten op de kraam verkrijgbaar. Alsook de salieboter, parmezaanse kaas, pesto enz. enz.
Deel op Facebook
Verstuur per mail